Introductie projecten P.R. Webservices

Op dit moment heeft P.R. Webservices flink wat projecten in ontwikkeling. In dit artikel geef ik een beknopt overzicht van deze projecten. Op een later tijdstip zal ik elk project uitgebreid beschrijven in een artikel.

Vriendenpleknetwerk.nl
Het eerste project is het vriendenplek netwerk. Ik ben in 2019 begonnen met een social netwerk website. Eerst had het een andere naam maar sinds 2020 is dit netwerk bekend onder de naam vriendenplek.nl. Het belangrijkste principe van vriendenplek is geen censuur. Op vriendenplek kan men plaatsen wat men wil zolang het maar binnen de grenzen van de wet is.

Naast vriendenplek heeft dit netwerk ook een aantal andere sites. Dit zijn deeljevideos.nl, deeljefotosapp.nl, vpnieuwsdesk.nl, muziekpodcastapp.nl en hetanderenieuws.nl. Het leuke is dat men zich met het vriendenplek account op deze sites (met uitzondering van hetanderenieuws.nl) kan aanmelden. Dit was mede de reden om al deze websites te verzamelen onder de naam vriendenpleknetwerk.nl.

Developerplaza.com
Deze website is bedoeld voor iedereen die zich interesseert voor technologie. Het is ook een social media achtige site gemaakt met WordPress. De site bestaat uit een weblog, diverse groepen, een forum en een groepschat. Wat belangrijke topics die aan bod komen zijn: Linux, programmeren, webontwikkeling, cyber veiligheid en meer.

Chattersplace.com
Chattersplace.com is zoals de naam doet vermoeden een chat applicatie. Op deze site kan men met elkaar chatten. Zowel één op één als in een chatgroep. Het leuke van deze applicatie is dat de chatgroepen ook in WordPress websites gebruikt kan worden. Heeft u een WordPress website en zou u die graag willen voorzien van een groepschat? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Klantensupport.com
Met deze applicatie kan men een website voorzien van een professionele support afdeling. Ik gebruik het bijvoorbeeld op mijn bedrijfswebsite(s). U herkend het aan de widget rechts onderaan de website. Momenteel ben ik de enige gebruiker maar deze software kan op meerdere websites gebruikt worden. Wilt u uw website ook voorzien van een professionele klantenservice? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Blogging4fun.com
Blogging4fun.com is een blogplatform waar iedereen kosteloos een eigen weblog kan beginnen. Om de mensen op weg te helpen geven we bij het starten van een weblog er kostenloos 5 GB opslag bij. Het beginnen van een website is in een paar klikken geregeld.

Mijnstartje.nl
Op mijnstartje.nl kan men zijn of haar eigen startpagina beginnen. Het is de bedoeling dat iedereen die een startpagina begint op mijnstartje.nl daar ook geld mee kan verdienen.

Vplinked.com
Geïnspireerd op vriendenplek.nl is vplinked.com ook een social media website. Het is een censuurvrij netwerk voornamelijk gericht op ondernemers. De website verkeerd nog wel in beta maar lid worden is al wel mogelijk.

Tot slot
P.R. Webservices werkt ook samen met andere ondernemers. Samen met een goede vriend werk ik aan bijvoorbeeld leefnugezonder.be, kopersinfo.nl en ikeetsuikervrij.be. Heeft u een leuk project waar u misschien de hulp van P.R. Webservices bij kunt gebruiken? Neemt u dan contact op.

Zoals eerder vermeld zal ik in een later stadium wat dieper op de individuele projecten in gaan.

2 reacties

  1. Ik werk nu al enkele jaren nauw samen met Rudy van PR Webservice en beklaagde me dat nog geen enkel moment. Ondertussen werd hij een echte vriend, waar ik kan op bouwen. Ik werkte eerder al samen met meerdere ondernemers, maar geen enkele voelde zo betrouwbaar en aangenaam aan. Bij Rudy is een woord een woord. Hij staat je constant met raad en daad bij, niets is hem teveel. De kwaliteit van zijn werk mag zeker gezien worden en dat aan een budgetvriendelijke prijs. Een nieuwe website nodig? Je bestaande website up to daten of onderhouden. Bij PR Websites blijft dit alles voor iedereen écht betaalbaar. Sterk aanbevolen!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *